Math Learning Center Warehouses

This project comprised of two warehouses to store paper materials for The Math Learning Center, with the possible flexibility to lease parts of each building to prospective tenants. Due to poor soils on the site and the heavy nature of the end use, geo-piers were used under the slab of each building. Site work included loading dock ramps, maneuvering space, and a stormwater retention swale to treat all of the impervious surfaces of the site. The roof of each building was designed for solar panels, automated louvers and exhaust fans provide ventilation (while radiant heaters provide heat for employees), and insulation thicknesses greater than code result in buildings that are very efficient to operate. These warehouses were completed in January 2020.

Location: Salem, Oregon

Scroll to Top
Copy link
Powered by Social Snap